Parisuhdeterapiasta saatte avaimia ratkaista ristiriitoja rakentavasti

Parisuhde on yksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista

parisuhdeterapia rauma
Miksi parisuhde on niin vaikeaa? Miksi mies ei puhu tunteistaan? Miksi nainen nalkuttaa? Miksi parisuhde ei toimi?
Rakkaus houkuttaa ja samalla se tuntuu liian haastavalta.

Tule parisuhdeterapiaan yhdessä puolisosi kanssa. Saatte paikan, jossa voitte puhua avoimesti, rehellisesti ja luottamuksellisesti. Terapeutin puolueeton suhtautuminen antaa kummallekin mahdollisuuden tulla kuulluksi ja ymmärretyksi oman kokemuksensa ja omien tarpeidensa kanssa. Samalla opitte paremmin ymmärtämään toisianne ja suhteenne vuorovaikutus alkaa parantua. Tunnesuhteen vahvistumisen myötä voi kokea uudelleen rakastuneensa puolisoonsa.

Parisuhde on yksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista. Usein sen hoitaminen kuitenkin jää viimeisille sijoille arjen pyörityksessä ja kohta huomataan, että puoliso alkaakin tuntua jo liian vieraalta. Suhteen alussa mukavaa kipinöintiä tuottanut erilaisuus onkin vuosien saatossa nakertanut luottamusta ja arvostusta. Jokaisessa parisuhteessa kohdataan ajoittain haastavia kohtia ja kriisejä. Parisuhdeterapiasta saatte avaimia ratkaista ristiriitoja rakentavasti. Erilaisuus voikin muuttua voimavarkaasta voimavaraksi. Suhteenne alkaa taas hengittää. Jos suhteessa on paljon käsittelemättömiä ristiriitoja, seksikään ei yleensä suju.

Parisuhdeterapian tavoitteena on saada viritettyä sinut ja puolisosi samalle taajuudelle niin, että pystytte kohtaamaan toinen toisenne arvostavasti ja kunnioittaen, toinen toistanne rakastaen. Näin suhteeseenne tulee taas uutta hehkua ja paloa ja seksikin alkaa ehkä sujua paremmin.

Ilmainen 20 min. konsultaatio

Jos olet epävarma, minkälaista apua tarvitsisit tilanteeseesi, voit varata ajan ilmaiseen 20 minuutin konsultaatiopuheluun. Keskustellaan hetki mieltäsi askarruttavista asioista ja tämän hetkisistä tarpeistasi ja katsotaan, minkälainen apu olisi sinulle sopivinta. Samalla sinulla on mahdollisuus arvioida, haluaisitko aloittaa terapiakäynnit Terapiapalvelu Jyväsessä. Konsultaatioajan voi varata sekä yksilöterapiaan että pariterapiaan.