Ollaksesi ainutlaatuinen ja arvokas sinun ei tarvitse olla täydellinen

Yksilöterapiassa avataan mielensolmuja
yhdessä terapeutin kanssa

Tule kuulluksi ja nähdyksi sinun oman elämäntarinasi kanssa! Sinä olet itsesi paras asiantuntija – koko tarinasi päähenkilö. Useimmat meistä kohtaavat elämänsä aikana haasteita työssä ja  ihmissuhteissa. Monelle suru, murhe, masennus ja ahdistus ovat kovin tuttuja tunteita. Tuntuuko sinusta, että näköala on hukassa ja polku sumuverhon peitossa? Tai kaipaatko vain näköalan kirkastumista ja selkeytymistä – vapautta ja tilaa hengittää levollisesti?

Sinun ei tarvitse elää elämääsi hammasta purren. Harmaan kiven läpi ei tarvitse mennä yksin. Mitä juuri nyt kaipaat, mitä tarvitset, mitä toivot? Yksilöterapiassa avataan mielensolmuja yhdessä terapeutin kanssa. Yhdessä etsitään sellaiset työtavat, jotka tukevat persoonallisuuttasi ja ovat tarpeidesi mukaisia. Terapian tavoitteena on ymmärtää kokemusmaailmaasi niin, että koet tulleesi kuulluksi, opit ymmärtämään paremmin itseäsi ja saat välineitä käsitellä vaikeita tunteita ja ajatuksia.

Terapiaan et tarvitse lähetettä, eikä siitä jää merkintää Kanta-rekisteriin. Terapiakäyntejä voi olla juuri sen verran kuin itse koet tarpeelliseksi. Joskus riittää muutama tapaaminen, toisinaan tarvitaan usean vuoden terapiaa.

Ollaksesi ainutlaatuinen ja arvokas sinun ei tarvitse olla täydellinen. Etsitään yhdessä sinun elämäsi värit ja pienet jyväset, joista voi kasvaa kukoistava ja elinvoimainen puu niin, että voit elää arvojesi mukaista elämää. Uskallat mennä kohti haasteita, tunnet omat vahvuutesi ja koet elämäsi merkitykselliseksi. Pienistä oivalluksista syntyy ilo ja innostus, ilon ja innostuksen kautta rohkeus ja uteliaisuus.

Oivalla – innostu – elä!

Ilmainen 20 min. konsultaatio

Jos olet epävarma, minkälaista apua tarvitsisit tilanteeseesi, voit varata ajan ilmaiseen 20 minuutin konsultaatiopuheluun. Keskustellaan hetki mieltäsi askarruttavista asioista ja tämän hetkisistä tarpeistasi ja katsotaan, minkälainen apu olisi sinulle sopivinta. Samalla sinulla on mahdollisuus arvioida, haluaisitko aloittaa terapiakäynnit Terapiapalvelu Jyväsessä. Konsultaatioajan voi varata sekä yksilöterapiaan että pariterapiaan.